zondag 27 april 2014

Wat zit er in de doos, deel 2

Dit is wat er in de doos zat. Allemaal gezellig ingepakte cadeautjes voor de meivakantieswap die wij samen met Blauw Ruitje  organiseerden. Sinds de adventswap woont Hannelore bij ons, zij is hier op zoek naar het eerste pakje. Op de foto draagt ze het kroontje dat oudste vorig jaar voor haar favoriete knuffel maakte voor Kroningsdag.

Wat was ze blij dat er in het eerste pakje een kroontje zat, helemaal voor haarzelf. Ook zat er een doos in met de benodigdheden om zelf Tompoucen te maken. Nadat we gisteren bijna de hele dag op de vrijmarkt zaten, heeft oudste deze klaargemaakt, zodat Hannelore heerlik kon smullen van een Tompouce. Het kroontje wilde ze zelfs in bed ophouden, maar toen we vertelden dat echte prinsessen dat ook niet doen, heeft ze het toch maar afgezet.

Vanochtend bij het ontbijt had ze het kroontje alweer opgezet. Hannelore smulde van de versgebakken croissants. Wat zou er toch in het tweede pakje zitten?? Daarover morgen meer.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat Hannelore een eigen kroontje heeft gekregen! En wat zullen die tompoezen lekker hebben gesmaakt. Ik ben benieuwd wat in het volgende pakje zit.Via Blauw Ruitje kom ik op jouw blog en ik wil graag volger worden,maar ik ben nog niet zo bekend met Bloglovin...Ik heb je wel toegevoegd aan de blogs die ik lees op mijn blog. Want je hebt een leuke blog om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, wat een leuk blogje. Ook namens de dames hier reuze bedankt voor de leuke kronen. Hele fijne vakantie nog. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen