maandag 19 mei 2014

Geen punt bij Karwei en hoe er een gat in mijn theedoek kwam...

Vanochtend pakte ik een theedoek en tot mijn verbazing zag ik dat er een gat in zat. Niet een scheur of een winkelhaak, maar er mistte een keurig geknipte rechthoek uit.

Een poosje later, tijdens het ophangen van de was, ontdekte ik dit bordje in de tuin. Ik vond het vreemd, maar ik ging verder met mijn klusje.


Vervolgens liep ik naar het schuurtje. In de tuin zag ik het vogelvoederhuisje staan dat ik gisteren had geschilderd. We wilden het vandaag gaan ophangen. Een wel heel vreemde vogel had haar intrek genomen in het voederhuis en had er haar buitenverblijf van gemaakt.

Van ophangen is vandaag niets meer gekomen, maar het raadsel van de theedoek is opgelost.
Het vogelvoederhuis is gemaakt tijdens een workshop bij Karwei door meneer Mier en de twee jongste dochters. Dit was tijdens de herfstvakantie, maar verder dan de grondverf was ik nog niet gekomen. Het huisje is geverfd in de kleur Louis Blue van Annie Sloan. De stoeltjes kregen een mintgroen kleurtje van Painting the past. Ik had nog een restje over van een bankje dat ik gisteren schilderde. Het patroon van het muisje is van Christel Krukkert, maar haar kennen jullie inmiddels wel.

4 opmerkingen:

  1. Haha, lekker chillen in het vogelhuisje ! Dat muisje is een echte levensgenieter ! Keimooi gedaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha wat een boef zeg. Ik denk niet dat ze het vogelhuisje nu snel zal afstaan aan de vogels. Het is trouwens wel een heel mooi vogelhuisje. Fijne dag nog. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Poeh, dat heeft Muis goed bekeken!! Ik ben wel jaloers op haar hoor! Vooral die hangmat!

    BeantwoordenVerwijderen