zondag 4 mei 2014

Naaldenmapjes en een mooi kussen

Het is traditie dat een vriendinnetje van ons in de schoolvakantie een (mid)dagje komt knutselen. Ditmaal deed middelste ook mee. Ze wilden een naaldenmapje gaan maken. Jongste wilde ook graag meedoen. Ik gaf haar een stapeltje vilt van de bekende goedkope winkel en een schaar, zodat zij ook zoet was. Stomverbaasd was ik, toen ik het resultaat van haar knipwerk zag. Ze vroeg of ze de figuurtjes op een lapje stof mocht plakken, want ze wilde een kussen voor onze vriendin maken. Ik vond haar werkje zo leuk, dat ik besloot om het op de ondergrond te naaien. Zie hier het resultaat van de knutsels:

Helemaal zelf geknipt door onze jongste van vijf jaar.

De naaldenmapjes. Het basispatroontje komt uit het boek: "Zelfgemaakt" De versiering van de voorkant bedachten de meiden zelf.

3 opmerkingen:

 1. Dit is leuk!! En wat mooi, dat je er een kussen van maakte. Je hebt gelijk, dit moet je gewoon mooi bewaren. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk blog heb je ik kom hier via blauw ruitje en zie nu zoveel leuke dingen , ik vind de poppenverhaaltje heel erg gezellig en je muisje is ook zo leuk, en wat een handige kinderen, zo mooi is dit kussen geworden !
  hartelijke groet Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kussen is het geworden! Vast de genen van haar moeder. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen