zondag 12 juli 2015

Update minimoestuin

Een poosje geleden kon je in deze blogpost lezen over de moestuinbak die meneer Mier samen met oudste maakte van een paar oude vlonderplanken.

Inmiddels zijn de planten behoorlijk groter gegroeid. Zo groot zelfs, dat we er twee in aparte potten hebben moeten zetten. De paprikaplanten werden helemaal overschaduwd door de tomaten- en courgetteplanten. Courgette? Die werd in het vorige bericht over de moestuin niet genoemd, maar de ene  komkommerplant bleek een courgetteplant te zijn. Waarvan wij de eerste vrucht gisteren konden oogstten. 

Zie hier onze super lekkere courgette.

Rechtsboven kleine tomaten en rechtsonder een paprika in wording.

Deze planten staan op een andere plek in de tuin. Links rode bessen, rechtsboven bramen en rechtsonder frambozen. Nu maar hopen dat de vogels ze niet eerder 'oogsten' dan wij. P.S. Er zijn een paar nieuwe volgers van mijn blog, welkom en veel leesplezier. 

4 opmerkingen:

 1. Zeker oppassen met de braambessen - daar zijn vogels pas echt gek van !
  Nog leuk dat er ook een courgetteplant per ongeluk tussen zat - daar heb je veel opbrengst van, en met courgettes kan je zoveel doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie moestuin gaat als een speer! Wat goed! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit,wij hebben voor het eerst dit jaar aardbei plantjes gehad en konden zowaar ook oogsten er komen nu nieuwe plantjes dus volgend jaar hopen we op meer
  blijft leuk klein tuinieren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het zo goed gaat met het tuintje. Leuk om het zo snel te zien groeien, te kunnen oogsten en heerlijk op te eten.

  BeantwoordenVerwijderen